Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin halkın itibarını yerle bir ettiğinin altını çizerek, “Kimse bizden bu felaketi yaratanlara felakete felaket eklesinler diye koltuk değneği olmamızı beklemesin, bekleyemez!” dedi.

“NİSAP SORUNUNU ÇÖZEMEDİLER”

Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hükümetin nisap sorununu çözemediğini kaydetti. Erhürman, “Şimdi, 6 Şubat'ta seçim yapalım ama yasayı değiştirmemize destek verin ki bugünden o tarihe kadar da partizanca vatandaşlığa, istihdama, arazi dağıtımına vb. devam edebilelim önerisi ile geliyorlar” dedi.

İşte Erhürman’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

Nisan dedik, Haziran dedik, Ağustos dedik, Ekim zaten "hükumet programı"nda belirtilen tarihti... Anayasa'nın ve yasanın ihlal edilmesi pahasına Haziran'da yapılması gereken ara seçim pas geçildiği gibi, yukarıdaki tarihler de pas geçildi.  

Şimdi, "6 Şubat'ta seçim yapalım ama yasayı değiştirmemize destek verin ki bugünden o tarihe kadar da partizanca vatandaşlığa, istihdama, arazi dağıtımına vb. devam edebilelim" "önerisi" ile geliyorlar.

Meclis Genel Kurulu denetim gündemiyle toplandı Meclis Genel Kurulu denetim gündemiyle toplandı

Meclis'te çoğunluk desteği olmayan, nisap sorununu aşamayan, kurumların ve halkın itibarını yerle bir eden bu "hükumet" sanki varmış gibi boyundan büyük taleplere devam ediyor! Kimse bizden bu felaketi yaratanlara felakete felaket eklesinler diye koltuk değneği olmamızı beklemesin, bekleyemez!!!

Editör: Haber Merkezi