Halkın Partisi  Milletvekili Erek Çağatay, eşi Fatma Küçük Çağatay ile birlikte yaptırdıkları PCR test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Çağatay'ın sosyal medya paylaşımı şöyle: 

Dünyayı saran Covid-19 virüsü, mesafe-maske-hijyen kurallarına titizlikle uymaya çalışmamıza rağmen, ben ve eşim Fatma Küçük Çağatay'ı da olumsuz etkilemiştir.15 Nisan 2021 perşembe günü yaptırdığım PCR testimin neticesi negatif çıkmıştı. Ancak 18 Nisan 2021 pazar günü Leymosun Kültür Evi'nde yaptırdığımız PCR test sonucumuzun pozitif olduğu tarafımıza kısa bir süre önce bildirilmiştir. Sağlık durumumuzun genelde iyi olduğunu belirtmek isterim. Herkese sağlıklı günler dilerken tedbiri elden bırakmamak gerektiğini vurgularım.

HP Genel Başkanı Kudret Özersay ise  Erek Çağatay ile Cuma günü kapalı bir ortamda uzun süre birlikte olduklarını belirtti, temaslı kapsamında kendini izole ettiğini açıkladı. 

Özersay'ın sosyal medya paylaşımı şöyle: 

Maalesef Girne Milletvekilimiz Erek Çağatay ve eşi Fatma K. Çağatay’ın dün itibariyle Covid pozitif oldukları saptandı. Cuma sabahı sevgili Erek ile görüşmüş, kapalı bir mekanda uzunca bir süre birlikte oturmuştum. Şu anda temaslı kabul ediliyorum, kendimi izole edip belirli aralıklarla test yaptıracağım. Lütfen tedbiri elden bırakmayın, bu işin şakası yok...

Editör: TE Bilisim