58 YAŞINDAKİ BAĞDU ANİDEN RAHATSIZLANARAK ÖLDÜ

Lefkoşa, 20 Eylül 13 (T.A.K): 58 yaşındaki Şahin Bağdu, dün akşam aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Bağdu, dün akşam, Güngör anayolu üzerinde faaliyet gösteren Ersan Özkan Deri Fabrikası’na ait lojmanın yatak odasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

ERCAN’DA KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE

Ercan Havaalanı’nda bir yolcu üzerinde polis tarafından yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi üzerine U.İ’nin (E-24) üzerinde arama yapıldı.

Söz konusu kişinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

U.İ. tutuklandı.

LEFKOŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE SAHTEKÂRLIKLA MAL TEMİNİ

Lefkoşa Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerine aracı ile müşteri gibi giden M.K. (E-29) sahtekârlıkla mal temin etti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan olayda, söz konusu kişi işyerinde çalışan şahsa “Ulusal Birlik Partisi’nde evrak işlerini yapıyorum. Bu araç Ulusal Birlik Partisi’nindir. Starteri yanıktır. 2’nci el starter takın, parayı Ulusal Birlik Partisi ödeyecek” diyerek sahte davranışta bulundu.

M.K. 1 marj cihazını aracına taktırıp sahtekarlıkla mal temin etti.

Söz konusu kişi tutuklandı ve hakkında yasal işlem başlatıldı.

GEMİKONAĞI’NDA FUHUŞA TEŞVİK

Gemikonağı’nda faaliyet gösteren Yakamoz isimli gece kulübünde dün akşam polis tarafından yapılan kontrolde, 7 kişinin para karşılığında fuhuş yapmak konusunda anlaştığı, fuhuşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç temin ettiği tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

PETROL İSTASYONUNDA İŞ KAZASI

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde faaliyet gösteren Alpet Petrol istasyonunda dün bir iş kazası meydana geldi, bir işçi yaralandı.

Söz konusu iş yerinde pompacı olarak çalışan Salih Karaoğlu konu işyerine müşteri olarak gelen Aycan Oğural yönetimindeki HM 511 plakalı van aracın arkasında bulunan plastik siyah bidona benzin koymaya çalıştığı sırada statik elektriğin etkisiyle yangın meydana geldi.

Yangında, Karaoğlu’nun ellerinde 2’nci derecede yanık oluştu.

HM 511 plakalı aracın her iki arka kapısı, pompa ve petrol istasyonunun tavan kısmı kısmen yandı.

Söz konusu olaylarla ilgili polis soruşturması sürüyor. 
Editör: TE Bilisim