Ercan'ın işletmecisi T&T elektrikten tasarruf etmek amacıyla terminal binasında klima ve havalandırma sistemlerini çalıştırmıyor. Yolcular ve çalışanlar perişan Ulaştırma Bakanı sessiz..

Emrullah Turanlı'nın sahibi olduğu T&T şirketi terminal binasını yaşanmaz hale getirdiği iddia edildi.

Pandemi dolayısıyla azalan uçuşları gerekçe gösteren şirket, terminal binasının adeta nefes borusunu kesti. Elektrik maliyetlerinden tasarruf etmek için bu yola başvuran şirket yetkilileri yolcuları da perişan etti.

Sıcak havanın hala etkisini gösterdiği bu günlerde Ercan'a inen yolcular neye uğradığını şaşırıyor.

Kıbrıs Manşet'e konuşan yolcular, 'KKTC'ye iner inmez bizleri havasız ve sıcak bir ortam bekliyor bu yolculara ve alanda çalışan personele büyük saygısızlık'  yorumunda bulundular.

Sağlık Bakanlığı'nın geçtiğimiz gün aldığı 3 günlük ziyaretlere karantinasız giriş kararıyla uçuşların artması da Ercan'daki trafiği artırdı.

Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan'a da seslenen yolcular, böyle ilkel bir ortamda yolcu karşılanmasına Bakanlığın neden sessiz kaldıklarını anlayamadıklarını ifade ettiler. 

Kalabalık, havasız ve sıcak bir ortamda maskeyle nefes almanın zorluğundan bahseden yolcular  bu soruna en kısa sürede çözüm bulunmasını bekliyor.

Editör: TE Bilisim