KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) İTHAL VE TASARRUFU

“2008 yılı öncesi ve sonrasında göreve giren öğretmenler arasında yüzde 80’lik dev bir uçurum var” “2008 yılı öncesi ve sonrasında göreve giren öğretmenler arasında yüzde 80’lik dev bir uçurum var”

05.05.2022 tarihinde, 15:00 sıralarında, Ercan Havalimanı’nda Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ve Gümrük ve Rüsümat Dairesi Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon (Son Yolculuk Operasyonu) sonucu KKTC’ye giriş yapan A.K.(K-38)’nin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada; yaklaşık 11 kg ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde emare olarak alınmış olup bahse konu şahıs tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNT KENEVİRİ) TASARRUFU

05.05.2022 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Tuzla'da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, T.B.M.N.(E-24)’nin ikametgahında yapılan aramada; tasarrufunda toplam 55 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile 1 gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi