Karaatmaca:” Ailemizin bir parçası oldunuz - birlikte olmaktan heyecanlıyız mutluyuz”

Yarın (bugün)başlayacak super lig öncesi Engelliler Spor Federasyonu’nu (ESF) ziyaret ederek basketbolculara başarı dileyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımını ailelerinin bir ferdi gibi gördüklerini ifade ederek, “ engelsiz yüreklere desteğimiz tam, birlikte olmaktan heyecanlıyız mutluyuz” şeklinde konuştu.
Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve yetkililerle birlikte gittiği ESF de federasyon başkanı Sedat Hacımehmet ve yöneticiler tarafından karşılanan Genel Müdür Karaatmaca, Başkan Hacımehmet ve yeni yönetim ile yarın başlıyacak super lig öncesi sporcular ve yöneticilere camianın yürekten başarı dileklerini iletti. Karatmaca düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“ uzun yıllardır sponsoru olduğumuz takımımız ailemizin bir parçası haline geldi.
Yeni bir sezonda yine birlikte olacağımız için çok heyecanlı ve mutluyuz. Bu yıl takımımızdan büyük başarılar bekliyoruz. Hem Avrupa’da hem de Türkiye Süper Lig’inde ülkemizi gururla temsil edecek “Engelsiz Yüreklerimize” desteğimiz tam.” Takım oyuncuları ve yönetim bu güzel ziyaretten oldukça memnun kalırken, Karaatmaca spor kamuoyuna da seslenerek “Bu yıl yine geçtiğimiz yıllardaki gibi tüm maçlarda Turkcell ailesi olarak tam kadro orada olacağız. Tüm halkımızı da maçlarımıza bekleriz, aileniz ile yapabileceğiniz çok keyifli bir hafta sonu aktivitesi. Geliniz Engelsiz Yürekli sporcularımız ile bu güzel heyecanı birlikte paylaşalım, ve “Milli Takım” niteliğindeki takımımıza hep birlikte sahip çıkalım” mesajını verdi.

Deplasmanla başlıyorlar

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi (Garanti)2014 – 2015 sezonu bugün (8 kasım) ve yarın oynananacak maçlarla başlıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell formasıyla 7 yıldır ülkemizi Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi’nde başarıyla temsil eden engelsiz yürekler yeni sezona Ankara’da Ankara Yenimahalle Bedensel Engelli S.K deplasmanıyla başlıyor. Ankara Aski Spor Salonu’nda oynanacak sezonun ilk resmi lig maçı saat 12.00 de başlayacak.
 
Editör: TE Bilisim