Hollanda’da 24 – 26 Nisan tarihlerinde yer alacak Euro Challenge finallerinde mücadele edecek sporcular ve teknik heyet, Engelliler Spor Federasyonu Başkan ve yöneticileri ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya’dan oluşan kafile Ercan Havalimanı’nda düzenlenen özel etkinlikle uğurlandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da Hollanda’da kafileye katılarak, finalleri izleyecek.
Etkinlik sırasında basına konuşan Ercan Havaalanı T&T Airport Genel Müdürü Serhat Özçelik, takımla gurur duyduklarını, Fransa öncesinde de aynı coşkuyla uğurladıkları takımın başarıyla adaya döndüğünü söyledi, “Bu başarılarını yineleyeceklerine inanıyoruz” dedi.
KanerDutyFree Müdürü Ömer Akın sporda ambargoların yoğun olarak yaşandığı bir ortamda Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Avrupa arenasında yer alabilmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek “bizlere bu gururu yaşatan sporcular, yöneticiler ve Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimini gönülden kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetiminden Takıma Tam Destek

Takımın 7 yıldır sponsorluğunu üstlenen Kuzey Kıbrıs Turkcell de Avrupa yolculuğunda sporcularımızı yalnız bırakmadı. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış yaptığı açıklamada, her zaman takımla yürek birliği içerisinde olduklarını belirterek, “Fransa’dan sonra Hollanda’dan da kupayla döneceğimize inanıyoruz” dedi.
“Sportif sonuçlardan çok daha önemlisi, engelleri aşan sporcularımızın bizleri Avrupa’da temsil ederek, bu gururu tüm ülkeye yaşatmasıdır” diyen Ayhan Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sonuç ne olursa olsun katıldığı her turnuvaya damgasını vurduğunu sözlerine ekledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da tekerlekli sandalye basketbol takımına destek vermek üzere Hollanda'ya gidecek. Lha
 
Editör: TE Bilisim