Heyecanlı bekleyiş


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sanat Engel Tanımaz” isimli fotoğraf yarışmasına 15 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar eserler teslim edilecek. Jüri başkanı ünlü fotoğraf sanatçısı Hasan Hüseyin adaya geldi
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynanacak Kuzey Kıbrıs Turkcell-Adana Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı, tüm fotoğrafçılar için son bir fırsat olacak


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin başarı öykülerini, yaşadıkları zorlukları ve hayata tutunma azimlerini konu alan fotoğraf yarışması için geri sayım başladı.
Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmaya son katılım tarihi 15 Nisan Pazartesi…
Fotoğraf sanatçıları, Pazartesi saat 17.00’ye kadar eserlerini Kuzey Kıbrıs Turkcell merkezlerine teslim edebilecek.
Seçici Kurul başkanlığını yapacak ünlü fotoğraf sanatçısı Hasan Hüseyin de adaya geldi.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynanacak Kuzey Kıbrıs Turkcell – Adana Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı, “Denizleri Aşan Engelsiz Sporcular” kategorisi için yarışmaya katılacak fotoğraf sanatçıları adına son bir fırsat olacak.
Yarışma “Engelsiz Yürekler” ve “Denizleri Aşan Engelsiz Sporcular” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenleniyor.
Her katılımcının toplamda en fazla dört eserle yarışmaya katılabileceğini “Sanat Engel Tanımaz” fotoğraf yarışmasıyla ilgili detaylar ve yarışma şartnamesi Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi olan kktcell.com sayfasından takip edilebiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell “Sanat Engel Tanımaz” yarışmasının Seçici Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Hasan Hüseyin (Fotoğraf Sanatçısı, Jüri Başkanı), Hüseyin Özinal (Ressam), Aybars Karaatmaca (Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü), Ayhan Barış (Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü), Mehmet Nevzat Erdoğan (Fotoğraf Sanatçısı), Nurcan Namsoy (Kültür Dairesi Müdürü), Orkun Bozkurt (KKTC Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı)
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, çok özel bir tören ve sergiyle sonuçların açıklanarak, başarılı fotoğraf sanatçılarının ödüllendirileceğiduyruldu.
Her 2 kategori için de ödüller:
1’ncilik ödülü Turkcell MaxiIQ Tablet, Hasan Hüseyin’le İstanbul’da çok özel bir çekim deneyimi; 2’ncilik ödülü Turkcell MaxiPRO 5; 3’ncülük ödülü için Turkcell MaxiPLUS 5

 
Editör: TE Bilisim