Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, 72 milyon müşterisi olan ‘Turkcell Grup’a birçok konuda öncülük yaptığını söyledi, bu başarısından dolayı tüm ekibi kutladı


Kuzey Kıbrıs Turkcell, dünyanın en hızlı mobil geniş bant teknolojisi olan 4G deneyimini adaya taşırken, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de 4G BETA testine tanıklık etti.
LongTermEvolution (LTE) teknolojisini ülke çapında bir beta testine dönüştüren Kuzey Kıbrıs Turkcell, 150 Megabit’e ulaşan 4G hızını Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’le birlikte bir kez daha deneyimledi.
Kuzey Kıbrıs’ta düzenlenen ve 1.700 Turkcell’linin katıldığı “Turkcell Kurumsal Elçiler Zirvesi” nedeniyle ülkemize gelen, “Turkcell Data Center”in açılışına katılan Süreyya Ciliv, 4G Beta testine de tanıklık etti.
Kaya Artemis Otel’deki zirve sırasında 4G Beta testini izleyen Ciliv, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in başarıları ile gurur duyduğunu söyledi.

“En ileri teknolojilerle yol alıyoruz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Pazarlamadan Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül, Finans ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Avar, Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ali Han Sarıcalı’nın da katıldığı deneyimlemede, Turkcell uzmanları, Genel Müdür Süreyya Ciliv’e sunum yaptı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca“4G hızını Turkcell farkıyla adaya taşıdık ve halkımızın deneyimine açtık. Lefkoşa, Gazimağusa ve üniversitelerimizde deneyim alanları oluşturarak müşterilerimizi 4G ile buluşturduk. Tüm Turkcell ailesi olarak büyük heyecanla başladığımız 4G deneyimlerimizden aldığımız geri bildirimler bizleri sevindirmiştir. Her zaman en yeni ve en ileri teknolojileri insanımızla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Kuzey Kıbrıs Turkcell öncülük yapıyor’

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv de Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, 72 milyon müşterisi olan ‘Turkcell Grup’a birçok konuda öncülük yaptığını söyledi, bu başarısından dolayı tüm ekibi kutladı.
“Kuzey Kıbrıs’a bugüne kadar 250 milyon liranın üzerinde alt yapı yatırımı yaptık. 1.1 milyar liradan fazla vergiyi de Kuzey Kıbrıs devletine kazandırdık”diyen Süreyya Ciliv, 1.700 kişilik bir zirveyi KKTC’de yapmaktan da mutluluk duyduklarını belirtti.
“Biz Turkcell takımı olarak her zaman Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdik ve büyük yatırımlar yapmaya hazır olduk” diyen Ciliv, bundan sonra da bu desteğin gelişerek süreceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim