Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ekonominin gelişmesi ve faaliyetlerin artmasına ihtiyaç olduğunu, bunun da genç müteşebbislerin yapacağı yatırımlarla sağlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kombos Otomotiv’in sergileme salonları açılışına katıldı ve bir konuşma yaptı.

Açılışa ayrıca Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bazı milletvekilleri, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, işadamları ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmaların ardından, kurdele kesildi ve davetliler sergileme salonlarını gezerek, bilgi aldı. Açılış, dans gösterisi ve kokteyl ile sona erdi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kombos Otomotiv’in etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Sizi yürekten kutluyorum” dedi.

Genç müteşebbisleri gördükçe gururlandığını belirten Eroğlu, ekonominin gelişmesi ve faaliyetlerin artmasının ihtiyaç olduğunu ve bunun da genç müteşebbislerin yatırımlarıyla sağlanacağını söyledi.

Hükümetin yeni alanlarda yatırımı desteklemesinin zaruri olduğunu ifade eden Eroğlu, “Başka türlü olmaz” diye konuştu.

Kombos Otomotiv'in Türkiye ile işbirliği içinde olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Eroğlu, Türkiye ile her alanda işbirliği yapılması gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Ekonominin gelişme gösterdiğini, Rumların ekonomisinin ise düşüşte olduğunu söyleyen Eroğlu, “Rumların ekonomisi bizden çok iyi durumda değil” dedi.

Kıbrıs konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Anlaşma istenirse bulunur” dedi.

KOMBOS

Kombos Otomotiv Direktörü Serhan Kombos da, otomotiv sektörüne yatırım yapmaya 1997 yılında başladıklarını belirterek, şirket çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Altyapı ve sistem çalışmalarını, kaliteli hizmet vermek için başlattıklarını söyleyen Kombos, kendilerine güvenen ve destek veren herkese teşekkür etti.

BAŞ

Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş ise, otomotiv sektörünün ekonomide yaşanan, döviz artışı gibi olaylardan etkilendiğini ancak geleceğe olan güvenlerini değiştirmediğini ifade etti. Baş, yeni tesis yatırımlarının hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini yukarı taşıyacağını kaydetti. 
Editör: TE Bilisim