KKTC Distribütörlüğünü MİR Gıda’nın yaptığı, ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörünün önde gelen firmalarından Puratos’un vereceği seminere restoran, otel, fırın ve pastane sahip ve çalışanları davet edildi


Belçika’da kurulan ve Türkiye’de 23’üncü yılını kutlayan ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörünün önde gelen firmalarından Puratos, ülkemizde seminer düzenliyor.
KKTC Distribütörlüğünü MİR Gıda’nın yaptığı ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörünün önde gelen firmalarından Puratos 10 Nisan 2013, Çarşamba günü seminer veriyor. Puratos Ekmekçilik ve Pastacılık Semineri Acapulco Hotel’de gerçekleşecek.

Puratos’un dünyaca ünlü Belçikalı Ustası Martin Poorter’in vereceği seminere restoran, otel, fırın ve pastane sahip ve çalışanları davet edildi. Seminer saat 13:00’de başlayıp, saat 17:00’e kadar devam edecek.

Pruratos Kimdir?
Puratos, 1923 yılında ilk markalı ekmek satışı, 1953 yılında ilk ekmek katkı maddesi üretimi ve 1975 yılında efsane markası S500'ün sunumuyla ekmekçilikte lider konumda bulunuyor.
Ekmekçilikle kalmayıp zamanla pastacılık ve çikolata alanlarında da faaliyete başlayan Puratos şu an 100’den fazla ülkede, 4500’ten fazla çalışanı ve farklı ülkelerdeki 58 adet fabrikasıyla global olarak sektörde önemli bir yere sahiptir.
 
Editör: TE Bilisim