13.12.2020 tarihinde, saat 04:00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir eğlence yeri içerisinde M.E.A.(E-23) aralarında çıkan tartışma sonucu Emin ŞENYİĞİT’in yüzüne kafa ile vurmak suretiyle adı edilenin burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuştur.

Akabinde H.G.(E-24) bir taraf olup, M.E.A.(E-23) ile arasında çıkan kavga sırasında ise H.G. tasarrufunda bulunan içki şişesini M.E.A.’nın başına vurmak suretiyle adı edileni yaralamıştır. H.G olayın ardından dışarı çıkarak eğlence yerinin park alanı içerisinde bulunan M.E.A.’nın kullanımındaki aracın ön camına taş atıp kırmak suretiyle kasti hasara uğratmıştır. M.E.A. tutuklanmış olup, H.G. ise aranmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.

YETKİLİ MAKAMLARDAN İZİNSİZ ATEŞ YAKMAK
13.12.2020 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Ağırdağ’da M.A.Y.R.(E-65)’nin yetkili makamdan izinsiz olarak ikametgahının avlusu içerisinde bulunan çöp ve moloz yığınlarını ateşe verdiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN

14.12.2020 tarihinde, saat 07:30 sıralarında, Haspolat'ta faaliyet gösteren Telka Kablo isimli iş eyerinin avlusunda çukur alan içerisinde bulunan atıklarının temizlik maksadıyla ile yakıldığı sırada ateşin kontrolden çıkması sonucu, içerilerinde çeşitli elektrik malzemeleri ile projektörlerin bulunduğu iki adet konteynıra ateşin sıçraması sonucu, konteynır ve içerisinde bulunan elektrik kabloları ve projektörler kısmen yanarak zarar görmüştür. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim