Milli Eğitim Bakanlığı ile Decomar mermer ve granit şirketi arasında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kontrol ve yönetiminde bulunan, okullarda lavabo, mutfak, laboratuar, v.b kullanımı için ihtiyaç duyulan bankoları Decomar şirketi tarafından Bakanlığa hibe etmeyi ve sözkonusu bankoların montaj işlerini de hiçbir ücret talep etmeden yapmak için protokol imzalandı.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Decomar Şirketi Direktörü Kemal Uyumsar tarafından imzalanan protokol töreninde konuşan Bakan Berova, Decomar şirketinin böylesi anlamlı katkılarının, diğer özel şirketlere örnek teşkil etmesi gerektiğini, yapılan katkının ülke geleceğine olan çok büyük bir katkı olduğunu belirtti.

Bakan Berova, katkılarından dolayı ayrıoca Decomar şirketi Direktörü Kemal Uyumsal’a teşekkür etti.

Decomar Şirket Direktörü Kemal Uyumsal ise törende yaptığı kısa konuşmasında, şirket olarak eğitime yapacakları bu katkının, kendileri için de çok önemli olduğunu belirterek, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini de söyledi.

Protokole göre, Decomar tarafından hibe edilecek banko sayı ve ölçüleri Bakanlığın Donatım ve İnşaat Şubesinde yetkili kişi ile birlikte yerinde yapılacak ölçümler sonrasında belirlenecek.

Yine imzalanan protokole göre, DECOMAR tarafından bu sözleşme uyarınca sözleşmeye ekli listede isimleri verilen okullara yapılacak banko montaj işlemlerinin sırayla hangi okullara yapılacağına ve tarihlerine Bakanlık tarafından karar verilecektir. Bakanlık, gerek görülmesi halinde ek listede isimleri yeralan okullarda değişiklik yapabilecek.
 
Editör: TE Bilisim