AÇILIŞ, ŞEVVAL SAM KONSERİYLE SALAMİS ANTİK TİYATRO’DA YAPILIYOR

Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali Telsim altın sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Ülkemizde kültür sanatta bir marka haline gelen ve dünyaca ünlü müzisyenler ile sanatçıları Kıbrıs’taki sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 14-26 Ağustos tarihleri arasında Salamis Antik Tiyatro ve Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yine binlerce festival dostuyla bulaşacak.

Telsim’in altın sponsoru olduğu 18. Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali, bugün Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Şevval Sam’ın Salamis Antik Tiyatro’da vereceği muhteşem bir konserle başlayacak.

Geçen yıl festivale özel yarışmaları ile katılımcılara çeşitli hediyeler kazanma şansı sunan Telsim, bu yıl da birbirinden güzel festival sürprizleri ile festival dostlarının yanında olacak.

Festivalde sırasıyla, 18 Ağustos Pazartesi günü Tiyatro Kedi’nin, “Bana Esmeyi Anlat” adlı müzikal oyunu; 19 Ağustos Salı günü ülkemizin sanatçılarından Cahit Kutrafalı’nın projesi olan Cahit Kutrafalı Quintet; 21 Ağustos Perşembe günü Türkiye’nin en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass; 25 Ağustos Pazartesi günü Oytun Ersan’ın hazırladığı Oytun Ersan Project konseri ve 26 Ağustos Salı günü ise Türkiye’nin ünlü gruplarından Taksim Trio, İspanya’nın ünlü iki sanatçısıyla birlikte kapanış konseri sahne alacak.

Festivalin açılış ve kapanış konserleri Salamis Antik Tiyatro’da gerçekleşirken, diğer konserler ile “Bana Esmeyi Anlat” adlı müzikal oyunu Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahne alacak.

Telsim’in altın sponsorluğunda gerçekleşen 18. Mağusa Kültür Sanat Festivali’nin bilet fiyatları Salamis Antik Tiyatro’daki etkinlikler 20 TL, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’ndakiler 10 TL olacak şekilde belirlendi.

Dünyaca ünlü müzisyenler ile sanatçıları ülkemize taşıyan 18. Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali’ne katkıda bulunan Telsim, kültür ve sanat etkinliklerine verdiği önemi bir kez daha vurgulayarak, binlerce festival dostunun unutulmaz bir festival deneyimi yaşamasını sağlayacak.

 
Editör: TE Bilisim