Anıl Spor sponsorluğunda 16 Mart’ta Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenecek olan Dunlop Squash Turnuvası’nın kayıtları devam ediyor.
 Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre 16 Mart saat 12:00’dan önce yapılacak tüm kayıtlar turnuvaya dahil edilebilecek.

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu’nun Kuzey Kıbrıs’ta Squash sporunu yaygınlaştırmak amacı ile organize ettiği, Anıl Spor’un sponsorluğunda ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü işbirliği ile ilk kez düzenlenecek olan Dunlop Squash Turnuvası 16 Mart’ta gerçekleştirilecek. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü kortlarında gerçekleştirilecek olan Dunlop Squash Turnuvası saat 12:00’da başlayacak ve gün boyunca devam edecek.

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre 16 Mart Cumartesi günü saat 12:00’dan önce yapılan başvurular da turnuvaya dahil edilebilecek. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü kortlarında gerçekleştirilecek olan Dunlop Squash Turnuvası’na katılmak isteyenlerin Badminton Federasyonu’ndan Çağatay Darbaz (0533 861 64 20) veya Hüseyin Özün Yamaç’a (0542 868 78 33) ulaşabilecekleri belirtildi. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ayrıca Kuzey Kıbrıs Badminton Federasyonu Facebook sayfasını ziyaret edebilecekler.

Editör: TE Bilisim