Dr. Nurçin İncirli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

Acil de büyük küçük herkese bakman istenir ama sen çocuk hekimisin olsun farketmez hepsini bileceksin ....bilmezsen SUÇLUSUN..
 

oy toplamak için bina kurarsınız hastanın tanısını koyacak hicbirşey yok ;içinde ne röntgen ne labaratuvar MEDYUM olup anlamamızı istersiniz...bilmezsek SUÇLUYUZ..
 

bir hastanede aynı anda hem sezeryandan bebek alacak hem cocuk polikliniği yapacak hem acilden gelen çocuklara tek başına bakacaksın ve hata yapmayacaksın baskısını uygulayacak kadar anlayışsız ...Ve insafsızsınız..
 

öğleden sonra röntgenin yok ,kırıkları nasıl tanıyacaksın.. karnı ağrıyor ultrasaundun yok..olsun biz MEDYUMLUK üzerine de eğitim gördük tahminlerde bulunacağız.. elbet tanı koyacağız..
 

lefkoşa acil servis günlük hasta sayısı 600 -700 ...2 hekim hem de bölümü olmasa da hepsini bilecek bulacak tedavi edecek..yemeden ve içmeden.. acil sistemini kuramadık gene biz SUCLUYUZ...
 

ameliyat yapacağız malzeme yok biz SUÇLUYUZ...
 

o kadar kalabalığız ki aylar sonrasına ultrasound ve ameliyat randevusu verilir gene biz SUÇLUYUZ.. .
 

yasa yapma yetkisi sizde ..sistemi kurmak için ordasiniz.bu yetkiye siz talip oldunuz.. .oy telaşı ile insanları sadece kandırdınız.. sistemsizligin içinde eksik malzeme ve eksik aletlerle CAMBAZ gibi hastalık ne diye tanı koymaya çalışıyoruz...ama son cümleniz..soruşturma başlattik oluyor...biz o canları sizden daha çok sevdik..kaç kez kaç evlat taşıdık ambulanslarda.... Bu sistemsizlikte sorumlu SİZSINIZ...Bu merkezlerde hayat kurtarmak ne mümkün.. oy telâşınız en büyük derdiniz....siz nerde biz nerde....Allah şahit nasıl çalıştığımıza...ve sizin de ne yaptığınıza..

Editör: TE Bilisim