KERMESE, CUMHURBAŞKANI’NIN EŞİ MERAL EROĞLU’DA KATILDI

Demokrat Parti Ulusal Güçler Kadın Örgütü muhalefet döneminde olduğu gibi, iktidar da, dur durak bilmeden çalışmalarına ve etkinliklerine devam ediyor.
Hafta içi istişare toplantısında biraraya gelen DP Ulusal Güçler Kadınları bugün de Lefkoşa Terminal Bölgesi’nde kurulan Belediye Pazarı’nın içinde Muhtaç Çocuklar yararına kermes düzenleyerek, hem dayanışma hem de sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin haklı gururunu yaşadılar.
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve eşi Müge Denktaş, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Rauf Ataöv, Yüksek Öğretim Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler ve Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürü Çelebi Ilık’ın da katıldığı kermeste giyecek, yiyecek ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

KERMESE, CUMHURBAŞKANI’NIN EŞİ MERAL EROĞLU’DA KATILDI

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’nün düzenlediği kermese Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu’da katılarak destek belirtti.
Dayanışma ve Sosyal Sorumluluğun en anlamlı fotoğrafını veren DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü sabah saat 09.00’da kurdukları kermeslerinden elde edilen geliri Muhtaç Çocuklar yararına kullanacak.

DENKTAŞ:
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş kermes açılışında yaptığı konuşmada emeği geçen parti kadınlarına teşekkür ederek, böyle anlamlı etkinliklerin her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

MERAL EROĞLU:
Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu’da buradaki konuşmasında ihtiyaçlı ve muhtaç çocuklara destek olmak amacıyla düzenlenen bu etkinliğin gerçekten çok önemli olduğunu dile getirerek; “kermesten elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzü yüzü gülecek” dedi. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın ortaya çıktığı kermeslere herkesin elinden geldiğince destek vererekk bunun manevi huzurunu yaşadığını dile getiren Eroğlu, kermesi organize eden DP Ulusal Güçler Kadın Örgütünü tebrik etti.

MÜGE DENKTAŞ:
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve eşi Müge Denktaş’da elde edilecek gelirin muhtaç çocuklara yönelik kullanılması açısından düzenlemiş oldukları kermesin büyük anlam taşıdığını ifade ederek; “emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu kermesin ihtiyaçlı çocuklarımızın giderlerine katkıda bulunmasının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz” dedi.

AKTOPRAK:
DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, kermeste değerlendirdikleri kıyafet ile hediyelik eşyaları yine partili kadınların hazırlamış oldukları yiyeceklerin de satışa sunulduğunu açıklayak vatandaşların ilgisinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Aktoprak; “bir yandan muhtaç çocuklar için gelir elde ederken, diğer yandan ekonomik yönden ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda bize yardımda bulunan tüm halkımıza da teşekkür ediyoruz ” dedi.


 
Editör: TE Bilisim