DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın halka açık olarak yaptığı, “Davamız, Devletimizin yüceltilmesi ve güçlü konuma gelme davasıdır. Bu yolda bizimle birlikte hareket etmek isteyen tüm vatandaşlarımızı DP Ulusal Güçler şemsiyesi altına davet ediyorum” çağrısı üzerine, DP Ulusal Güçler’e katılımlar devam ediyor.

Son olarak UBP’nin Disiplin Kurulu üyesi olan GKK Emekli Binbaşı M. Erden Özerden halkın geleceği için çalışan DP Ulusal Güçler’e katıldı.

Katılım töreninde açıklama yapan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, “Bir taraftan yenilenmenin sembolü gençlerin katılımı, öte yandan devletimizi oluşturan tarihimizin canlı kahramanlarının DP Ulusal Güçler şemsiyesi altında buluşması ileriye yönelik onurlu bir yürüyüşün, güçlenerek büyümenin en önemli göstergesidir. DP Ulusal Güçler şemsiyesi yenilenmenin ve yenilemenin adresine dönüşmüştür” dedi.

Bir dönem Tahsin Ertuğruloğlu’nun kurduğu Demokrasi ve Güven Partisi’nin teklif üzerine Girne İlçe Başkanlığını, ardından UBP’nin Disiplin Kurulu üyesi olan GKK Emekli Binbaşı M. Erden Özerden ise yaptığı açıklamada, “Her iki partide de halkın geleceği için çalışılmadığını gördüm. Bu nedenle istifa etttim. DP Ulusal Güçler’in Kıbrıs Türk Halkı ve KKTC’nin geleceği için ortaya koyduğu ve kamuoyu ile paylaştığı projeler görüşlerimle örtüşmektedir. Bu ndenele DP Ulusal Güçler’e katılmaya karar verdim. Bu parti de yer almaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Katılım töreni DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın GKK Emekli Binbaşı M. Erden Özerden’e parti rozeti takmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim