Demokrat PartiUlusal Güçler, köy ziyaretlerine devam ediyor.
Sorunları yerinde tespit etmeyi amaçlayan DP Ulusal Güçler bu çerçevede Salı akşamı Girne’ye bağlı; Esentepe, Bahçeli ve Karaağaç köylerine ziyaretler gerçekleştirerek halkın sesini dinlemeyi sürdürüyor.
DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy’un başkanlığında gerçekleşen ziyaretlerde, Taçoy’a Girne Milletvekilleri Dr. Özdemir Berova ile Dr. Esat Ergün Serdaroğlu, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, parti yetkilileri ve örgüt başkanları da eşlik etti.

Ziyaretlerde, köy halkıyla kahvehaneler veya spor kulüplerinde bir araya gelen DP Ulusal Güçler yetkilileri, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy buradaki konuşmasında, her daim sahada olmaya büyük gayret gösterdiklerini, halkla birarada olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.
Geziler esnasında vatandaşın yoğun teveccühü ile karşılandıklarına ve bundan mutluluk duyduklarına dikkati çeken DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, iktidara geldiklerinden bu yana yapılan icraatları da halkla paylaşarak ülkenin her karışında kalkınma hamlesi başlatmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Özellikle ‘kırsal kalkınmayı’ sağlamak, alt yapı hizmetlerinden bölgeler arası farklılıkların kaldırılması için projeler üretip hayata geçirdiklerine de dikkati çeken Hasan Taçoy; “geçmiş dönemlerde görmezden gelinen sorunlar artık son bulacak” dedi.


 
Editör: TE Bilisim