Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, partisinin Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ile birlikte Güzelyurt bölgesini ziyaret etti.
Taçoy’a burada, DP Ulusal Güçler Güzelyurt İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aygün Selden, Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürü Çelebi Ilık ile ilçe örgütü yetkilileri eşlik etti.
Ziyaretleri çerçevesinde; Kapalı Çarşı ile Açık Pazar esnafı ve bölge halkı ile bir araya gelen DP Ulusal Güçler yetkilileri, bölgenin kalkınıp gelişebilmesi için görüş alış verişinde bulunurken, esnafın sesine de kulak verdi.
Taçoy, bir yandan esnafın sorunlarını dinlerken, diğer yandan bol kazançlar diledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, genelde halk ve özelde esnafın sıkıntılarını bildiklerini, var olan sıkıntılara kulak verdiklerini ve çözümler hazırladıklarını söyledi.

Parti olarak yalnızca seçimden seçime değil, her zaman ve mekânda halk ile iç içe ve omuz omuza olmayı kendilerine prensip edindiklerine dikkati çeken Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı; “DP Ulusal Güçler bir kesimin ya da bir kısmın değil, tüm halkın partisidir. Halkla birlikte ve halkın içerisinde siyaset üreten bir siyasi vizyona sahiptir” dedi.


 
Editör: TE Bilisim