Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını bire bir dinleyen adaylar, DP Ulusal Güçler’in gelecek planlaması hakkında bilgilendirmede de bulundu.

Adaylar ayrıca, büyük bir ciddiyet, titizlik, konularında uzman akademik kurulu ve düşünce kuruluşları ile yapılan uzun soluklu çalışmaların ürünü olan “Geleceğin Yol Haritası”nda yer alan projeleri de bölge sakinleriyle paylaştı.

Adaylar, burada yaptıkları konuşmalarda, KKTC’de çok uzun yıllardan beridir alışılan yaşam, Devletin uygulamaları ve ekonomik yapının gelinen aşamada sürdürülebilir olmaktan çıktığına işaret ederek, hemen hemen her konuda reforma gidilmesinin, ülkede bir yenilenmenin gerçekleşmesinin kaçınılmaz bir gerçeklik olarak önlerine çıktığını ifade ettiler.

Turunçlu, İnönü ve Vadili ziyaretinlerine DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili adayları Dr. Ahmet Kaşif, Fikri Ataoğlu, Afet Özcafer, Dr. Hakan Dinçyürek, Mustafa Borataş, Anıl Kaya, Beyhan Gürgöze, Öztürk Keskinel, Halil Sakallı, Ferudun Güven, Mehmet Ersöz, Aysel Uzun ve Hasan Esen katıldı.

Editör: TE Bilisim