DP-UG’den yapılan açıklamaya göre çay partisi Boğaz Otel’de dün gerçekleştirildi.

MÜGE DENKTAŞ: “BAŞARININ ANAHTARI BİZ KADINLARIZ”

Çay partisinde konuşan DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş, parti olarak temennilerinin ve hedeflerinin insanların geçim sıkıntısı çekmediği, ailelerin mutlu olduğu, evlatların iş bulduğu, adil bir düzeni kurup, halkın refahını arttırmak olduğunu söyledi.

Çay partisine katılımın kendisini gururlandırdığına dikkati çeken Müge Denktaş, kadının önemini de vurguladı ve “Erkek baş ise, Kadın boyundur. Boyun nereye dönerse, baş o tarafa bakar. Dolayısıyla anahtar sizdedir. Başarının anahtarı biz kadınlarız” dedi.

AKTOPRAK

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da kadınların birbirini daha yakından tanıması ve aralarındaki sevgiyi, dostluğu, dayanışmayı arttırmak adına bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerini, çay partisinin de bu açıdan oldukça önemli olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’nün her seçimde ve partinin her türlü etkinlik ve faaliyetinde kendini ispat ettiğini belirten Aktoprak, partili kadınların kendilerine duydukları özgüvenle, siyaset arenasında ve partinin ön saflarında yer aldığını söyledi.

ÖZCAFER

DP Ulusal Güçler Parti Meclisi Divan Başkanı Afet Özcafer’de konuşmasında, kadının önemini vurguladı.

“29 Haziran’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde belediye başkan ve meclis üyelerimizin ne kadar fazla olacağı biz kadınların elindedir” diyen Özcafer, kadının gücüne her şeyden önce kadının inanması gerektiğini söyledi.

Özcafer, “Nüfusun yarısı kadın. Dolayısıyla kadınlar karar alma mekanizmasından uzak kalmamalı. Eşitlik şart. İşte o zaman başarı ülkemiz ve insanımızı için kaçınılmaz olur” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim