İnönü Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine, İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü ile yüklenici firma Erbatu Emlak İnşaat Ltd. Şirketi Direktörü Ramazan Karataş imza koydu.

634 metre kareye sahip olan 580 bin TL bedelli projenin yapımının 150 günde tamamlanması hedefleniyor.

ÖNCÜ

İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü imza töreninde yaptığı konuşmada, ihalenin en düşük fiyatı veren ve piyasada isim yapan şirkete verildiğini belirterek, projeye katkılarından ötürü Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Bin 200 nüfuslu Dörtyol köyünde aktivite merkezi bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu kaydeden Öncü, kültür merkezinde 200 kişilik tiyatro salonunun yanı sıra, çeşitli aktiviteler için mekanlar ve bilgisayar donanımlı oda da bulunacağını ifade etti.

Yeterli alanlar olmadığı için gençlerin sosyal aktivitelerden soyutlanarak bilgisayara bağımlı hale geldiğine dikkat çeken Öncü, kültür merkeziyle önemli bir ihtiyacın karşılanmış olacağını belirtti.
Öncü diğer yandan İnönü Belediyesi bünyesinde AB projesi ve katkılarıyla yapımı tamamlanan kreşin pazartesi günü hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.

KARATAŞ

Erbatu Emlak İnşaat Ltd. Şirketi Direktörü Ramazan Karataş da, bugüne kadar bir çok projeyi başarıyla yerine getirdiklerini belirterek, İnönü Belediyesi’nin verdiği görevi de layıkıyla yerine getireceklerini ifade etti.

Projenin halka hizmet olduğu düşüncesinden hareketle ihaleye fiyat verdiklerini belirten Karataş, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun” dedik” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim