Dipkarpaz’da ormanlık alan içinde polis tarafından yapılan operasyonda 1017 tane hintkeneviri bitkisi tespit edilerek söküldü.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 26 Haziran tarihinde tespit edilen bitkilerle ilgili olarak tutuklanan R.O.’nun (E-36) ikametgahında dün yapılan aramada ise, adına kayıtlı av tüfeğini ruhsatsız, 3 av tüfeğini de kanunsuz tasarruf ettiği belirlendi.

Zanlı tutuklanırken, bitkilere de emare olarak el konuldu.

SERHATKÖY’DE KANUNSUZ TABANCA VE DARP

Öte yandan, önceki gün E.Y.’yi (E-45) darp eden ve tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancasıyla E.Y’nin ayaklarına bir el tetik düşüren İ.K. (E-32) aranıyor.

LEFKOŞA’DA 1. DERECE ASKERİ BÖLGEYİ İHLAL

Lefkoşa’da 1. derecede askeri bölgeyi ihlal eden Ü.E.(E-24) tutuklandı.

Olay dün saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

GAZİMAĞUSA’DA SAHTELEME

Gazimağusa’da meydana gelen sahteleme olayını polis şöyle aktardı: “geçen sene Gazimağusa’da O.O.(E-26) daha önceden Nijerya’da sahte olarak düzenlenen ve sahte olduğunu bildiği bir başkası adına düzenlenmiş pasaportu, iki ayrı bankanın Lefkoşa ve Gazimağusa şubelerine bir başkası adına Western Union aracılığıyla havale edilen paraları elde edebilmek için dolandırmak kastı ile banka veznesinde görevli memurlara vermek suretiyle tedavüle sürüp adı edilenin kimliğine bürünmüştür. Adı edilen tutuklanmıştır.”

Olaylar hakkındaki soruşturmalar devam ediyor. 
Editör: TE Bilisim