Dikmen UBP Belediye başkan adayı Niyazi Öztürk ve meclis üyeleri KIBRIS TİME’ı ziyaret etti.

Öztürk, ayrımcılık ve partizanlık yapıldığı ve bölgeye adaletli hizmet gitmediği için aday olduğunu açıkladı. Dikmen Belediye başkanının birçok kişiyi kırıp, küstürdüğüne değinen Öztürk, aday olmamın sebeplerinden biri de budur dedi ve şöyle dedi:
'İki dönemdir Yüksel Çelebi kanalizasyon sorununa el atmadı. 5 tane sitemiz var ve bu sitelerimizde artıma sorunu var ve lağım suları toprağa akıyor. Bunun acil olarak çözülmesi gerekir. İnsanlar ayda 100 TL vidanjör parası ödüyor ve insanlar bu parayı ödemekten usandı. Dağyolu ve Fota’da da durum aynıdır.
Kaldırım yapılacak yerlere çiçek ekildi. Bölgede çiçek ekimi için büyük bir çaba gösterilmiş ama çiçeğe yüz binlerce para harcandı. Ağaçları sökerek yerine çiçek ekti. Bölgemizde birçok eksiklik varken yatırım yapmak yerine çiçek ekimini tercih etti.'

HALK MERKEZİ PROJESİ

İki dönemdir temizlik ve makyaj yaparak bir çalışma ortaya koyan Dikmen Belediye başkanının karşısına projelerimizle çıktık.
Öztürk projelerinden bahsederek bir halk merkezi projesi olduğunu ve bu halk merkezi projesinin içerisinde yürüyüş parkuru, çocuk parkı, voleybol, basketbol ve tenis sahaları, konferans, tiyatro ve sergi salonları, atölyeler, kafeteryalar gibi birçok alan yer alacağını dile getirdi.

Bölgemizde en büyük eksikliklerden biri olan Kanalizasyon sorununa çözüm için Kanalizasyon projemiz var. Böylelikle lağım suları artık halkımızın bahçesine akmayacak ve pis kokuları solumaya mecbur kalmayacak.
Gençlerimizin yararlanması için çim saha ve kapalı spor salonu projemiz var.

HER KÖYE EŞİT HİZMET

Her bölgeye alınan vergi paralarının o köye yatırılması için çalışacağız. 6 köyümüz tamamen terk edilmiş durumdadır. Köylerimiz unutularak, merkez bölgeye yatırım yapılmış durumdadır. Merkezle istişare ederek küçük sanayi bölgesi yapılması için girişim başlatacağız.
Hiçbir ayrım yapmadan hangi renkte hangi görüşte insanlarımız olursa olsun herkese eşit hizmet vereceğini dile getiren Öztürk, 29 Haziran’dan sonra birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğini vurguladı.
 
Editör: TE Bilisim