Dyt. Melis Erozan Çağdeşer açılışta gelen misafirleri ile birebir ilgilenip misafirlerine merkezini tanıttı. Açılışa Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa İlçe Başkanı Milletvekili Afet Özcafer, CTP Gazimağusa Milletvekili Teberrüken Uluçay ve Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp katıldı.
Açılıştan önce yapılan konuşmalarda Belediye Başkanı Oktay Kayalp diyet merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledikten sonra sözü Milletvekili Afet Özcafer’ e devretti. Milletvekili Afet Özcafer’in yaptığı konuşma ise dikkatleri çekti. Afet Özcafer konuşmasında ‘Diyet demek güzellik demek değil, kilo vermek demek değil, sağlıklı yaşam demektir’ dedi. Kurdelayı Milletvekili Afet Özcafer, Belediye Başkanı Oktay Kayalp ve Melis Erozan Çağdaşer beraber kestiler.
Açılış sonrası Melis Erozan Çağdaşer tarafından cihazların tanıtımı yapıldı. Melis Erozan Çağdeşer diyet merkezi için ‘ Burada kişiye özel diyet ve beslenme programı uygulanılacağını, ayrıca kilo alıp verme, hastalıklarda beslenmenin önemi üzerinde durulacağını, gebelikte önemli olan beslenme faktörü üzerine takiplerinin yapılacağını söyledi. Ayrıca merkez için getirilen Gazimağusa’da bir ilk olan bölgesel incelme sağlayan Kavitasyon cihazının bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim