KIBRIS MANŞET - ÖZEL

COVİD 19 kriziyle birlikte fırsatçılarla yüzleşen Kıbrıs Türk halkı hiç beklemediği bir yerden daha darbe aldı.

Baş tacı sağlık çalışanlarımızla gurur duyduğumuz şu günlerde bazı fırsatçılar maddi çıkar uğruna ulvi görevlerini kötüye kullanıyor.

Kıbrıs Manşet’in yakın takibe aldığı görünüşte kahraman perde gerisinde hortumcu doktorlar devlet imkanlarını şahsi menfaatleri için kullanıyor.

Devletin salgın dolayısıyla özel hastanelere halkın vergileriyle milyonlarca para ödediği bu günlerde bazı kötü KALPLİ doktorlar hortumculuğa soyundu. 

Devletin tüm imkanları kendilerine sunulmuş bu kişiler, bu imkanları özel hastanelerde kullanarak girdikleri ameliyatlarda devletin cihaz ve gereçlerini kullanırken hastalara özel hastane tarifesi uygulayarak hem vatandaşı hem devleti dolandırıyor.

Öte yandan bu fırsatçılar yaptıkları çirkinliklerin deşifre olmasını engellemek için bazı gazetecilerle de iş birliği yapıyor. Gazetecileri tetikçi yerine kullanıyorlar!

Suç şebekesi gibi hareket eden söz konusu fırsatçıların diğer bir savunucusu da tıp çalışanlarının örgütlü olduğu TIP-İŞ sendikası. Sendikanın tutumu ve sessizliği dikkatlerden kaçmıyor.

Editör: TE Bilisim