Edilinen bilgiye göre, GL 625 plakalı salon araç sürücüsü Artun Korudağ ve yanında yolcu olarak bulunan nişanlısı Şöhret Ercen’in yollarınıkaybederek Derinya bölgesinde bir köye girdikleri ve burada saldırıya uğradıkları öğrenildi.

Köyden çıkmak üzereyken, arkalarından yaklaşarak aynı motosiklet üzerinde bulunan üç kişi tarafından önleri kesilen çift, bir kişinin motosikletten inerek Korudağ’ın aracına doğru koştuğu ve aracın kapısını açmaya çalıştığı belirtildi.

Bu esnada, bir diğeri ise terliğiyle arabaya vurmaya başladığı öğrenilirken, araç sürücüsü Korudağ’ın panik halinde aracıyla geri geri kaçmaya başladığı öğrenildi.

Ayrıca, o bölgeden başka bir kişi ise hurma ağacının dalıyla araca saldırdığı ve olay yerinden kaçmaya başlayan Korudağ’ın aracını kovalamaya başladıkları öğrenildi.

KOVALAMACAYA BİR DE ARABA DAHİL OLDU

Yaklaşık 15 dakika boyunca Korudağ’ın aracını kovalayan motosikletli ekibin arkadaşları olduğu düşünülen ve içerisinde iki kişinin bulunduğu bir de arabanın kovalamacaya katıldığı öğrenildi. Kimliği belirsiz 5 kişi, kovalamaca sırasında aracı sıkıştırarak yoldan çıkartmaya çalıştığı da elde edilen bilgiler arasında.

RUM POLİSİ SINIR KAPISINA EŞLİK ETTİ

Şans eseri Derinya Rum Polis Karakolu’nu bulan genç çift buradaki ifadelerinde, Şöhret Ercen’in cep telefonu ile olayı görüntülemeye çalışmasısonrası kovalamacanın son bulduğu ifade edildi.

Kamera kayıtlarında motosikletin plakasının 333 ile bittiği, siyah renkli olduğu belirtilen aracın da plakasının 980 ile bittiğinin tespit edildiği de öğrenilirken, Korudağ ve Ercen’e, sınır kapısına kadar Rum Polisinin eskortluk yaptığı da belirtildi.

Editör: TE Bilisim