Ulusal Birlik Partisi 7 Nisan’da yapılacak olan Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerinden zafer ile çıkmak için çalışmalarına devam ediyor. Ulusal Birlik Partisi Baskan Adayi Hasan Sertoglu ve ekibi bu çerçevede Dereboyu’nda yürüyüş düzenledi.
Düzenlenen yürüyüşe Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Turizm Çevre Ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, milletvekilleri, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı ile belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Ulusal Birlik Parti’sinin Dereboyu Örgüt Binası’ndan başlayan yürüyüş Citroen Işıklarına kadar devam etti. Mahşeri bir kalabalıkla gerçekleşen yürüyüşe bölge esnafı ile yoldan geçen vatandaşlar da eşlik etti. Alkışlar ile taçlanan yürüyüşte zaman zaman ‘Sertoğlu Başkan’ sloganları da atıldı.
Yürüyüşün ardından konuşma yapan Başbakan İrsen Küçük Ulusal Birlik Partisi 7 Nisan’da yapılacak olan Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerine hazırlanmaya devam ettiğini belirterek bu kapsamda yürüyüşü gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Göçmenköy’de dün akşam yemek düzenlediklerini de hatırlatan Küçük, oluşan kalabalıklara değindi ve ‘Ulusal Birlik Partisi’nin gücü ortadadır’ dedi. Başbakan Küçük sözlerinin sonunda tüm partilileri 5 Nisan Salı gecesi yapılacak mitinge davet etti.
Editör: TE Bilisim