Lefkoşa Dereboyu’ndaki şölende, Kuzey Kıbrıs Turkcell standı yoğun ilgi gördü, Celomaskotu ve oyunlar şölene ayrı bir renk ve coşku kattı.

Alışveriş şöleninde, özellikle playstation oyun alanı gençlerin ilgi odağı olurken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dağıttığı promosyonlar da tüm katılımcılar tarafından beğenildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, çekilişle bir şanslıyla telefon hediye ederken, Turkcell MaxiPlus5 kazanan talihli Nurşan Tok, Mağusa’dan katıldığı etkinlikte ayrı bir mutluluk yaşadı.

“Arkadaşlarımın ısrarıyla Lefkoşa’ya geldim, çok anlamlı bir hediye ile Mağusa’ya dönüyorum” diyen Nurşan Tok, Kuzey Kıbrıs Turkcell’eteşekkür etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin organizasyonuyla Dereboyu’nda keyifli bir gün geçiren yurttaşlar hem bol bol alış veriş yaptı, hem de doyasıya eğlendi.

Müzik gruplarının canlı performansları yanı sıra, çocukların da doya doya eğlendiği şölende, Kuzey Kıbrıs Turkcell’inmaskotuCelo ilgi odağı oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell standı, şölen boyunca yoğun bir ilgi yaşarken, şölene katılanlar ‘hızlı, kesintisiz ve kaliteli iletişim’ adına Turkcell’e hayranlıklarını dile getirdi.

 
Editör: TE Bilisim