Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kantara Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek, gençlerle spor, müzik, ülke gündemi konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

DP-UG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Serdar Denktaş’a ziyareti sırasında Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek, DP Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu ile DP Ulusal Güçler MYK üyesi Mehmet Erülkü eşlik etti.

Eğitmenlerin sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen ve gerekenin yapılacağını dile getiren Spor Bakanı Denktaş, daha sonra tenis oynayan miniklerin yanına giderek bir süre sohbet etti, anı fotoğrafı çektirdi.

Gençlerle de bir süre görüşen Serdar Denktaş, ‘imkânsız’ diye bir şeyin söz konusu olamayacağına dikkati çekerek, tüm imkânsızlıklara rağmen azmin başarıyı kaçınılmaz kıldığını hatırlatarak, kendilerine güvenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Spor Bakanı Serdar Denktaş, ülkenin en büyük avantajının eğitimli genç nüfus olduğunu belirterek, gençlerin iyi birer yönetici olabilmeleri için sorunlarla mücadele edebilmeyi, sabır ve çok çalışmayı benimsemeleri gerektiğini söyledi.

KKTC’nin layık olduğu yere ulaşması içinde gençlere büyük görevler düştüğünü sözlerine ekleyen Denktaş; “En başta kendinizi önemseyin, asla pes etmeden mücadele edin. Yenilikleri takip edin. Çünkü sizler KKTC’ni en büyük geleceğisiniz” dedi.

Spor Bakanı Serdar Denktaş son olarak gençlerin sorularını yanıtladı. 
Editör: TE Bilisim