7 Nisan günü Lefkoşalılar olarak bir kez daha sandık başında olacağız. Yaklaşık bir yıldan beridir çer çöp içinde, yaşadığınız kentin Başkent olduğunu unutturacak bir ortam içinde yaşadınız.

Geçen yıl Nisan ayında, muhalefette olmamıza rağmen kaostan siyasal rant elde etmek yerine öneriler sunarak yola çıkmıştık... Başbakan İrsen Küçük önerimizi dikkate alsaydı bu sıkıntı yaşanmayacak, belki bugün bu seçime de gerek kalmayacaktı. Ancak kurultay hesapları içinde önerilerimizi dikkate almayan İrsen Küçük, türlü entrikalardan sonra yeniden parti başkanlığına getirilmiş ve ardından seçim kararını çıkartmıştır.

Demokrat Parti olarak biz, sorumluluğumuzun bilincinde ilk aday olarak Dr. Mustafa Arabacıoğlu'nu ilan ederek çitayı yükselttik. Ardından halkımızın temiz siyaset beklentisine uygun olacak şekilde mesleklerinde başarılı, bir yıllık süre içerisinde LTB'yi ayağa kaldırabilecek kalitede bir ekibi de Meclis adayı olarak sizlere sunduk.

Biz, kendimizi bağımsız bir Devlete inanmış genç kuşak mukavemetçiler olarak görürüz.

Biz Devletimize yürekten inanan, Türkiye ile olan ilişkilerin en saygın seviyede yürütülmesinin Kıbrıs Sorunun sonuçlandırılmasında elimizi güçlendireceğini bilen, geleceği kurarken geçmişimizi unutmayan bir siyasal hareketiz.

Kıbrıs Türk Halkının gelecek güvenliği için sırası geldiğinde 20 yıllık iç siyasi mücadeleyi bir kenara koyarak sağduyulu hareket ederken, bunu bir pazarlık meselesi haline getirmedik. Dostlukları milli davamızın önünde tutmadık…

7 Nisan gününe hazırlanırken, süreç içerisinde adayımız yarışı hep önde götürdü. Rakibimiz CTP, öyle anlaşılıyor ki Lefkoşa ilçesini tümden eline geçirerek SAĞ kesime kapatmak adına, mağdur insanlarımızın kapısını gece yarıları çalmak dâhil her türlü girişimi yapmaya başlamıştır.

Yarış DP - CTP ARASINDADIR…

Sağduyu sahibi Lefkoşalıların oylarını Dr. Arabacıoğlu'nda birleştirmeleri CTP'nin gece yarıları ev ev dolaşarak anti demokratik yöntemlerle emelini gerçekleştirmesinin önünde en büyük engel olacaktır.

Siz değerli kardeşlerimden partinizi değiştirmenizi değil, oyunuzu sağduyu ile kazanacak adaya vermenizi talep etmekteyim...

Gelecek sizindir...

Editör: TE Bilisim