Denktaş yayımladığı mesajda; İstanbul Beşiktaş ve Maçka’da gerçekleşen, çok sayıda polis ve sivil halkın yaşamını yitirdiği, yanı sıra yaralanmalara yol açan terör saldırılarını en şiddetli şekilde kınayarak; terörü, destekleyen ve terör üzerinden siyaset yapanlara lanet okuduğunu bildirdi.

Denktaş yayımladığı kınama ve baş sağlığı mesajında şöyle dedi:

“Hain saldırı özellikle Beşiktaş’ta oynanan futbol karşılaşması kapsamında taraftarların güvenliğini sağlayan polisimizi hedef almış, bu bağlamda polis ve sivil halkın şehit düşüp, yaralanmalarına neden olmuştur. Bu acı durum Anavatan Halkını olduğu kadar, Kıbrıs Türk Halkı’nı da derinden yaralamıştır.  Ancak bu durum, Türk Milletini korkutup, yıldırmayacak, birlik ve beraberliğimizi sarmayacak daha da kenetlenmemize neden olacaktır.

Bilinmelidir ki, bu barbarlığı hiçbir şey meşru gösteremez. Terör iletişim kuramayan acizlerin kullandığı ilkel bir yöntem olmakla beraber, insanlık acısından lanetlenen bir olgudur.

Bu bağlamda terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor, yaşanan facia nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, ailelere ve Anavatan Halkına taziye dileklerimizi iletiyorum.”

Editör: TE Bilisim