Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, İskele ve Karpaz bölgesini gezmeye devam ediyor.

19 Ocak’ta Boğaz Otel’de gerçekleştirecekleri kitle toplantısı nedeniyle bölgeyi ve bölgeye bağlı köy ve yerleşim birimlerine ziyaretler gerçekleştiren DP’liler, bu çerçevede hafta sonu sırasıyla; Sınırüstü, Aygün, Altınova, Ağıllar, Boğaziçi, Kuzucuk ve Ötüken sakinleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a, İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Erol Aktoprak, Hüseyin Avkıran Alanlı, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, örgüt başkanları ve parti yetkilileri eşlik etti.
Bazı ziyaretlerde Mehmetçik Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer’de hazır bulundu.

DENKTAŞ: “ÜLKEDE GERİLİM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR...”

Köy halklarının sorun, sıkıntı ve şikayetlerini dinleyen DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, 2012 yılının değerlendirmesini yaparak, ülkede gerilimin her geçen gün arttığına dikkat çekti.

DENKTAŞ’TAN HÜKÜMETE ÇAĞRI; “İSTİFA ET. ÜLKE HİZMET BEKLİYOR”

Hükümete de çağrıda bulunan Denktaş; “ülkenin durumu içler acısı. Israrından vazgeç ve esnafın, sanayicinin, hayvancının, çiftçinin önünü açmak için istifa et, ülke hizmet bekliyor” dedi.



DENKTAŞ: “İSTİKRARI YENİDEN KAZANMAK, SORUNLARA ‘DUR!’ DEMEK VE ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ”

DP Genel Başkanı, vatandaşın da yaşanan bu olumsuzluktan ders çıkarmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyerek; “ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor, işçi, hayvancı, üretici, çiftçi, esnaf, memur, tüm sektör kan ağlıyor, hükümet edenler ise vatandaşın sıkıntısından bir haber koltuk kavgasından başını kaldırıp ülke sorunlarına eğilemiyor. Tek seçenek kalmıştır bu da erken seçim. Ancak vatandaşımın bu kez çok daha kararlı olması gerekiyor. Sektörlerin sorunlarına çare üreten, işsizliğe ‘dur!’ diyebilen, programı sağlam partileri desteklemek kaçınılmaz. Tek adres DP. İstikrarı yeniden kazanmak, işsizliğe ‘dur!’ demek için Geliyoruz” dedi.

DENKTAŞ: “SİZLERE CENNET DEĞİL, MEVCUT CEHENNEMDEN BİRLİKTE KURTULMAYI VAADEDİYORUM”

Denktaş, ülke sorunlarını halkla istişare ederek tesbit ettiklerini ve çözüm formülleri ortaya koyduklarını da sözlerine ekleyerek; “Ben sizlere cennet vaadetmiyorum, sadece mevcut cehennemden kurtulmak için el birliği, güç birliği öneriyorum” sözlerini yineledi.

CENNETOĞLU: “GELİN 19 OCAK’TA TEK YÜREK OLALIM”
DP İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu da konuşmasında bölgenin sıkıntılarına dikkat çekti.
Cennetoğlu, İskele ve Karpaz halklarını DP’nin 19 Ocak’ta Boğaz Otel’de düzenleyeceği kitle toplantısına davet ederek; “bölgenin sorunlarının çözüm formüllerini açıklayacağımız o muhteşem gecede gelin tek yürek olalım” dedi.

DP’liler ziyaretleri esnasında köylülere ‘Bir Taykacık, Son Şans ve DP iktidarında hayata geçirilecek politikaların yer aldığı kitapçıkları’ da takdim etti.

Editör: TE Bilisim