Ziyarete, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Girne Milletvekili Özdemir Berova, Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ve bazı parti yetkilileri de katıldı.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Keyfiala ve ekibi, Akdeniz’deki tüm evleri tek tek dolaşarak, Akdeniz halkına vizyonlarını anlatan ve kendilerini tanıtan kitapçıkları dağıttı.

DENKTAŞ: “HERKESE EŞİT HİZMET SAĞLAYACAĞIZ”

DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, bir vizyon ortaya koymadan, hiçbir vaat ve projenin başarıyla hayata geçirilemeyeceğini vurgulayarak, DP Ulusal Güçler olarak bir vizyonla yola çıktıklarını söyledi.

Vizyonlarının temelinin sevgi olduğuna işaret eden Denktaş, “Herkese eşit hizmet sağlayacağız. Bunun sözünü ben arkadaşlarım adına sizlere veriyorum” dedi.

KEYFİALA: “YEREL EKONOMİMİZİ GELİŞTİRDİKÇE BÖLGEMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

DP-UG Lapta Belediye Başkan Adayı Mustafa Keyfiala ise konuşmasında, partisinin yerel yönetimler vizyonunun yanısıra Lapta bölgesi ve Akdeniz’le ilgili projelerini anlattı.

Lapta Bölgesi için vizyona sahip tek partinin DP Ulusal Güçler olduğunu savunan Keyfiala, şunları kaydetti:

“Bizim vizyonumuzda ekonomik değerlerimizin artmasına dayalı bir değişim vizyonu hakimdir. Bölgemiz her açıdan ekonomik gelişime müsaittir. Bir turizm destinasyonu olarak pazarlanması hiçte zor değildir. Su ve rüzgar sporlarından tutun da kaplumbağa izlemeye kadar lalelerimizden tutun da orkidelerimize kadar, kuş izleme olanaklarından tutun da yürüyüş yollarımıza kadar, maddi gücü yüksek Avrupalı turisti bölgemize çekmek hayal değildir. Gelen turistle beraber yerel ekonomimiz güçlenecektir. Yerel ekonomimizi geliştirdikçe bölgemizi güçlendireceğiz. Beraberce gelişecek beraberce güleceğiz, beraberce seveceğiz. Bu noktada temeli sevgiye dayanan vizyonumuzu hayata geçirmek için sizden destek istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim