Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, KKTC’yi Avrupa’da temsil ederek 3.’lük elde eden sporcularla birlikte Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

Bakanlıkta yer alan görüşmede konuşan Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, ziyaret amaçlarının; nezaket yanında federasyonun çalışma ve sıkıntılarını aktarmak olduğunu kaydetti.

KKTC’yi, “Güney Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile eşit şartlarda Avrupa ve dünyada temsil eden tek federasyon” olduklarını belirten Burcu, Denktaş ile bilardo sporunun güncel sorunları ve özellikle mali konularda yol haritaları belirlemede istişare içerisinde olmalarından ötürü memnuniyet duyduklarını belirtti.

Denktaş da, bilardo sporu ile KKTC’yi Avrupa’da temsil eden sporcuları kutlayarak, federasyonun büyük bir misyon yüklenerek gençleri kötü alışkanlıktan alı koymak suretiyle spora yönlendirdiğini kaydetti.

Federasyonu gençlere sahip çıkmalarından ötürü tebrik eden ve bu yönde her türlü desteğin sağlanacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Denktaş, görüşme sonunda federasyon yönetimi ve bilardo sporcuları ile anı fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilisim