Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, küslerin barıştığı, dargınlıkların ortadan kalktığı, insanımızın birbirine kardeşçe sarıldığı önemli ve kutsal günlerdir. Bayram vesilesiyle hastaların, yaşlıların, güçsüzlerin ve fakirlerin unutulmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu önemli günde atalarımızdan öğrendiğimiz geleneklerimize uygun olarak ailemizle, yakınlarımızla, dost ve arkadaşlarımızla bayramlaşmanın hala önemli olduğunu hatırlatıyoruz

Bu Ramazan Bayramını hemen yanı başımızda Gazze’de yaşayan kardeşlerimizin maruz kaldığı mezalimi ve katliamı izleyerek kutlamanın burukluğu içindeyiz. Kıbrıs Türk Halkı olarak Türkiye’nin etkin ve filli garantisi altında ve güvenlik içinde yaşamanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan bu olayların, bir daha hiçbir bayramda yaşanmamasını diliyoruz.

Demokrat Parti Ulusal Güçler olarak; Kıbrıs Türk Halkının, ayrılmaz bir parçası olduğumuz Türk Ulusunun, bütün İslam Âleminin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetlerinin ve KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı mensuplarının Ramazan Bayramını kutlarız.

Ramazan Bayramı vesilesiyle özgür ve güvenli bir hayat sürmemizi ve bayramları coşku ile kutlamamızı sağlayan aziz şehitlerimizi ve var oluş mücadelemize katılıp sonsuzluğa göç edenleri bir kez daha rahmetle anar, gazilerimize sağlık ve esenlikler dileriz.”

DP ULUSAL GÜÇLER GENEL MERKEZİ

 
Editör: TE Bilisim