Tepebaşı köylüleri 28 Temmuz tarihinde yapışacak olan Erken Genel Seçim sürecinde CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve Girne Milletvekili adaylarının katılımıyla dayanışma etkinliği düzenledi.

Eminağa: “ Demokrasiyi geliştirecek bir parti var “

Yoğun bir kalabalığın katıldığı dayanışma etkinliğinde konuşan CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa ülkenin zor şartlardan geçtiğini ifade ederek seçim sürecine girilmesiyle birlikte halkın genelinde bir umut havasının hakim olduğunu belirtti.
UBP iktidarı döneminde ülke demokrasisinin karanlık bir dönem yaşadığını işaret eden Eminağa “ Demokrasinin ve hukukun üstünlüğünü yeniden tesis edileceği bir döneme gireceğiz. Ülkede demokrasiyi geliştirecek bir parti var o da CTP’dir” dedi.


Yorgancıoğlu: “Sıra kavgasının yaşanmadığı bir parti var”


CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da yaptığı konuşmada CTP’nin bu halka hizmet etmek için yola çıktığını ve şu anda da seçime en hazır parti olduğunun görüldüğünü söyledi.
UBP’de, DP-UG’de ve TDP’de yaşanan aday sıralama kavgalarının CTP’de yaşanmadığını belirten Yorgancıoğlu CTP’nin demokrasiyi işleterek adaylarını belirlediğini ifade etti.
CTP’nin hlka hizmet etme mücadelesi içerisinde olduğunu vurgulayan Yorgancıoğlu, “çünkü biz size hizmet etmek için varız, koltuk kavgası yapmak için değil” dedi.
 
Editör: TE Bilisim