Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) 2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nden itibaren Lefkoşa’da yürütmeye başladığı İşletme ve Ekonomi Fakültesi’ne bağlı bazı programlarına 2016- 2017 Akademik Yılı’nda da devam edeceği bildirildi.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da devam edecek programlar şöyle:

“Bankacılık ve Finans (Türkçe) Tezsiz Yüksek Lisans, İşletme Yönetimi (Türkçe) Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans, Yönetim Ekonomisi (Türkçe) Tezsiz Yüksek Lisans, Finansal Ekonomi (Türkçe) Tezsiz Yüksek Lisans programları.”

KAMU ÇALIŞANLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

Açıklamada, 2016- 2017 Akademik Yılı Güz Dönemi yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak tüm KKTC kamu çalışanlarına, eğitim ücretlerinde yüzde 20 indirim yapılacağı belirtildi. Ayrıca, devlet çalışanlarına ek olarak özel kurumlardan gelen taleplerin de dikkate alındığı ve DAÜ ile işbirliği protokolü imzalayan veya imzalayacak olan kurum çalışanlarına da eğitim ücretleri üzerinden yüzde 20 indirim gerçekleştirileceği vurgulandı.

Söz konusu programlara 23 Eylül tarihine kadar başvuru yapılabileceği belirtildi.

DAÜ Eğitim Fakültesi ve Turizm Fakültesi’ne bağlı yüksek lisans programlarının da Lefkoşa’da yürütülmesi için planlamanın yapıldığı kaydedildi.
Editör: TE Bilisim