Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2012 - 2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni, 25 Haziran Salı günü yapılıyor.

DAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, DAÜ Stadyumu’nda saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan Mezuniyet Töreni ile DAÜ, yaklaşık 1900 mezun daha verecek. Böylece DAÜ, 25 Haziran’da vereceği mezunlar ile bugüne kadar 39 bin 500 civarına mezun vermiş olacak.

Açılamada, DAÜ Mezuniyet Töreni’ni, törene katılamayan öğrenci velilerinin DAÜ TV aracılığıyla internet ve uydu üzerinden yayın yapan KKTC kanalları BRT 2, Ada TV, Kanal T ve Kıbrıs TV ekranlarından canlı olarak takip edebilecekleri belirtildi.

KOKTEYL VE FENER ALAYI

DAÜ mezuniyet programı çerçevesinde, 23 Haziran Pazar günü, saat 20:00’de, DAÜ Beach Club’ta mezunların onuruna, tüm akademik birimlerin, yöneticilerin, Vakıf Yöneticiler Kurulu’nun ve Rektörlüğün katılacağı “Mezuniyet Kokteyli” düzenlenecek.

24 Haziran Pazartesi akşam saatlerinde gelenekselleşen “Fener Alayı Mezuniyet Yürüyüşü” yapılacak. Gazimağusa Gülseren kavşağından başlayıp DAÜ Atatürk Meydanı’nda son bulacak Fener Alayı sonunda öğrencileri DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ve Rektör Yardımcıları karşılayacak. Yürüyüşle birlikte öğrencilerin kente sembolik vedası gerçekleşecek”

ÖZLEM TEKİN KONSERİ

25 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek olan 2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni’nde diplomaların dağıtılmasının ardından, Türkiye’nin sevilen rock müzik sanatçılarından Özlem Tekin müzisyenleriyle birlikte sahne alarak, canlı konser verecek.

Özlem Tekin’in konserinin ardından ise gelenekselleşen “Ayrılık Şarkısı” söylenecek. Keplerin havaya atılması ve havai fişek gösterisi ile mezuniyet töreni sona erecek.

Editör: TE Bilisim