n Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından sezonda düzenlenen ligler, ferdi müsabakalar, kupa maçları, karmalar ve Play-off serisi karşılaşmalarında başarılı olan takımlara ve sporculara ödülleri verildi.


Dartsta 2013-2014 sezonu önceki gece yapılan “ödül balosu” ile sona erdi.
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından sezonda düzenlenen ligler, ferdi müsabakalar, kupa maçları, karmalar ve Play-off serisi karşılaşmalarında başarılı olan takımlara ve sporculara ödülleri verildi.
Gönyeli’de bulunan LeMeyhane’de yapılan 2013-2014 Darts Sezonu Ödül Balosu’nda beş bölgede düzenlenen Efes Pilsen Bölge Ligleri’nde ilk üçe giren takımlar da kupalarını aldı.
Ayrıca, darts sporuna yıllardır sponsor olan Efes Pilsen’e ve dartsla ilgili özel haber, röportaj yapan Kıbrıs Gazetesi’nden Şükrü Burağan, As Tv’den Ufuk Çağa, Mesarya Haber Ajansı’ndan Deniz Gürgöze ile tüm spor basını adına Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Davutoğlu: “Başarılı olan takımları ve sporcuları kutlarım”

Gecede bir konuşma yapan Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, kısa bir süre önce göreve geldiklerini belirterek, bu sürede düzenlenen tüm etkinliklerin başarıyla gerçekleştiğini söyledi.
Yönetim olarak ciddi bir çalışma planı yapıldığının altını çizen Davutoğlu, darts sporunu kurumsallaşması adına hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.
Davutoğlu, geride kalan sezonda başarılı olan takımları kutlayarak, yeni sezonda başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.



 
Editör: TE Bilisim