Dana’ya bu ziyaretinde UBP Milletvekilleri Ersin Tatar ile Faiz Sucuoğlu eşlik ederken, ziyarette bir önceki seçimde UBP’nin Lefkoşa Belediye Başkan Adayı olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’da hazır bulundu.

Ziyarette Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Başman yaptığı konuşmada Kemal Deniz Dana’nın kulüplerini ziyaret etmiş olmasında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Başman, Kemal Deniz Dana’nın bir aylık bir süre için Belediye Başkanlığı görevine getirildiği dönemi anımsatarak, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin en zor döneminde gelip Lefkoşa’ya vermiş olduğu hizmeti ve 1 aylık görev süresinde sorunlara çözüm sağlayarak LTB’nin eski düzenine girmesini sağladığını belirtti ve bütün bunların göz ardı edilmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

Kemal Deniz Dana Kıbrıs Türk Spor tarihinin en önemli ve önde gelen kulüplerinden biri olan Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nün ülkemizin spor alanında ilerleyebilmesi için ortaya koyduğu çabaların farkında olduğunu, kendisinin da eski bir sporcu olduğunu ve Lefkoşa’nın yapısal ve mali eksikliklerinden dolayı halkın spordan mahrum kalmasının çok önemli bir eksik olduğunu dile getirdi. Dana, göreve geldiği takdirde gecesini gündüzüne katarak, tam gaz ve hiç ara vermeden sadece spor alanında değil, Lefkoşa’nın tüm eksikliklerini gidermek için çalışacağının sözünü verdi.
 
Editör: TE Bilisim