Ulusal Birilik Partisi Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin Babalar Günü öncesinde “Avrupa Günü” etkinlikleri nedeniyle ülkenin en gözde alışveriş merkezi olan Dereboyu caddesini trafiğe kapatması sonrasında oluşan mağduriyet nedeniyle esnafı z,iyaret edip şikayetlerini dinledi.

Dana, “yerel seçimlere girerken bugun dereboyunda arkadaşlarımla sorunları yerinde görme şansını yakladım, üzüldüğümüz bir nokta yarın babalar günü olması nedeniyle hakın alışveriş yapmasını bekleyen esnafın, iyi planlanmamış ve düşünülmemiş bir organizasyon nedeniyle mağdur olması, üstüne üstlük de şikayetlerini iletebilecekleri bir muhatp bulamalarıdır” diye konuştu ve ortaya çıkan olumsuz durumun kendisini ve ekibin derinden üzdüğünü ifade etti.

Belediyelerin asli görevi halkını mutlu etmek olduğununa değinen Dana, bunun ancak hizmet, sevgi ve anlayış ile olacağının altını çizdi. Bugün Dereboyu’nda esnafın zarar gördüğünü Lefkoşa hakının sayısız mutsuzluklarına bir örnek daha oluştuğunu kaydetti.

“Lefkoşayı geleceğe taşımak, işi bilen insanların görevidir. İşi bilmezseniz sorunları çözmekte başarısız olursunuz.” diyen Dana bugün burada yaşananların işi bilmeyen bir idarecininortaya koyduğu anlayışı gördüklerini Dereboyu esnafından ve Dereboyu’nda yaşam süren vatandaşlardan bir Lefkoşa’lı olarak özür diledi.
 
Editör: TE Bilisim