Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezinin 10.05.2014 cumartesi gecesi Türk Maarif Koleji Rauf Raif Denktaş Kültür Salonu’nda düzenlediği müzik ve dans gösterisi bizleri büyüledi.
Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi akademik başarısının yanına sanatsal başarıyı da ekleyerek dershanecilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirdi.
Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi bir yandan öğrencilerini okul derslerine ve yönlendirme sınavına hazırlarken dans ve müzik çalışmaları ile de onların streslerini atıp daha mutlu, özgüveni yüksek bireyler olarak eğitimlerini sürdürmelerine imkân vermektedir.
Bu gece, 2 farklı kulvarda çalışan öğrenciler sanat alanında ipi başarı ile göğüslemişlerdir.
Dans eğitmeni Yaşhan Mustafa küçük hikâyelerden oluşan dans koreografilerini 17 farklı grup ile 6 aylık bir zaman diliminde hazırlamıştır. Sn. Yaşhan Mustafa bu kısa zaman diliminde yaratıcılığa, disiplinli çalışmayı ve azmi de ekleyerek büyük bir başarıya imza atmıştır.
Bu gecede müzik hocalarımızın yine kısa sürede verdikler eğitim sonucu, öğrencilerin keman, piyano ve gitar dinletileri ruhumuzu dinlendirmiş ve hazırladıkları ezgileri ile bizleri farklı dünyalara götürmüşlerdir.
Da Vinci Bilim Kulübü Ve Fotoğrafçılık kulübünün de sergileri geceye katılan konukların ilgisini çekmiştir.
Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi, son dönemlerde birçok kez farklı etkinliklerle gündeme gelmiştir. Başarı grafiğini sürekli yükselten kurumun bir sonraki etkinliğinin ne olacağı büyük merak konusu olmuştur.
 
Editör: TE Bilisim