Kampın ilk ziyaretçisi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar oldu. Gürpınar, iş güvenliğini artırıcı ve kaçak işçi çalıştırmayı engelleyici projelerinive Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi’ni CTP Gençlik Örgütüüyeleri ile paylaştı. Bakan Gürpınar’la sohbet eden gençler, çalışma hayatına ilişkin merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Gürpınar’ın ziyaretini tamamlamasının ardındanGençlik Örgütü üyeleri aldıkları proje eğitimi doğrultusundasosyal sorunlara yönelik birçok proje üretti.

TALAT: PROJELER EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK
CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat yaptığı değerlendirmede gençler tarafından hazırlanan projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini ve kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti. Talat, partinin yetkili kurulları ile oluşturulan samimi ortamın daha sık yaratılması konusunda Gençlik Örgütü olarak hassasiyet göstereceklerini kaydetti.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ZİYARET
Dayanışma kampının ikinci gününde ise CTP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,CTP’li bakan ve milletvekilleri ile belediye başkanlarıöğle yemeğinde gençlerle bir araya geldi. Parti yetkilileri ile aile ortamı içinde gerçekleşen buluşmada Gençlik Örgütü üyeleri, hükümetin icraatları ve meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğle yemeğinin ardından kamp sona erdi.
 
Editör: TE Bilisim