CTP-BG Lefke’de dün akşam gerçekleştirdiği etkinlikte Lefke ve yöre halkı ile bütünleşti. Gecenin ilk saatlerinden geç saatlere kadar süren etkinlikte yemek yendi, müzikler çaldı, konuşmalar yapıldı ve CTP-BG Güzelyurt Milletvekili adayları tanıtıldı.
NAKİPZADE: CTP-BG LEFKEDE BİRİNCİLİĞİ GARANTİLEDİ
Kadın - erkek, çocuk – genç yüzlerce kişinin katıldığı gecede büyük bir coşku ve heyecanla parti binası önüne toplanan kalabalığa heyecanlı bir konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt Bucak Başkanı Vehit Nekipzade, ‘’UBP iktidarı bitmiştir. CTP-BG Lefke’de birinciliği garantilemiştir’’dedi. Daha sonra sıra ile kürsüye çağrılan Güzelyurt adayları Armağan Candan, Mehmet Çağlar, Hüseyin Erçal, Abdullah Cangil, Doğan Bağkur ve Fatma Ekenoğlu toplanan kalabalığı selamladılar ve birer cümle ile mesajlarını verdiler.
ŞAHALİ: DOĞANCI HALKI KARARINI VERDİ
Doğancı’yı dün akşam ziyaret eden CTP-BG heyeti, yurttaşlar tarafından büyük bir coşku ve ilgi ile karşılandı. Büyük bir kalabalık tarafından kucaklanan CTP-BG Güzelyurt Milletvekili Adayları ve CTP-BG heyeti Doğancılılar ile sarmaş dolaş oldu. Gecede bir konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, toplanan bu kalabalığa ve yapılan konuşmalara bakıldığında Doğancı halkının kararının belli olduğunu söyleyerek CTP-BG’nin Doğancı’da büyük destek alacağının kesinleştiğini söyledi.
TAŞPINAR HALKI: BİZE TARLA GİBİ YOLU LAYIK GÖRENLERE OY YOK
Aynı gece Taşpınar’ı (Angolem) ziyaret eden CTP-BG heyetine dert yanan Taşpınar halkı Bostancı –Taşpınar yolunun tarlaya döndüğünü, yıllardır yol ezgisi çektiklerini ifade ettiler ve bize tarla gibi yolu layık görenlere oy yok dediler.

Editör: TE Bilisim