28 Temmuz Erken Genel Seçimleri kapsamına ziyaretlerine devam eden CTP-BG Güzelyurt milletvekili adayları Güzelyurt’ta bulunan devlet dairelerini ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Güzelyurt Elektrik Kurumu ile başlayan ziyaretlere CTP-BG Güzelyurt Milletvekili adayları Armağan Candan, Mehmet Çağlar, Hüseyin Erçal, Abdullah Cangil, Doğan Bağkur ve Fatma Ekenoğlu katılarak çalışanlara aday tanıtım broşürü dağıttılar. CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali’nin de eşlik ettiği heyet, çalışanların sorunlarını dinledi.


HALKIN KURUMLARINA SAHİP ÇIKILACAK!
CTP-BG adayları Elektrik Kurumu’nun Kıbrıs Türk Halkının malı olduğunu, bu kuruma sahip çıkılacağını ifade ederek kurumun asla elden çıkarılamayacağını ve kurumun geliştirilerek yoluna Kıbrıs Türk Halkının malı olarak devam edeceğini söylediler.
Daha sonra sırası ile Güzelyurt Karayolları Dairesi, Devlet Üretme Çiftliği, Veteriner Dairesi, Orman Dairesi ve Güzelyurt Sağlık Ocağını ziyaret eden CTP-BG Güzelyurt Milletvekili adayları, aday tanıtım broşürü dağıtarak, yapılan çalışmaları yerinde izleyerek 28 Temmuz seçimlerinde çalışanlardan destek istediler.
 
Editör: TE Bilisim