TKP Yeni Güçler Genel Sekreteri Sonay Adem ve beraberindeki heyetin dün akşam Ardahan köyüne yaptığı ziyaret sırasında, Mehmet Öğüt başkanlığındaki CTP Ardahan Örgütü’nün istifa ederek TKP yeni Güçler’e katıldığı kaydedildi.

TKP Yeni Güçler Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, katılım sırasında konuşan Genel Sekreter Sonay Adem, geçmişte birlikte yürüdükleri mücadele arkadaşlarıyla bundan sonra da birlikte mücadeleye devam edecek olmalarından dolayı memnuniyetini ifade etti.

Açıklamaya göre, “önümüzdeki günlerde Ardahan köyündeki TKP Yeni Güçler üyesi ve diğer yeni katılan partililerin de katılımıyla yeni ve güçlü bir Ardahan örgütü kurulacağını” söyleyen Adem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçmişte emek demokrasi ve barış mücadelesinde omuz omuza çalıştığımız Ardahan örgütündeki dostlarımızla aynı duygu ve düşüncelerle mücadeleyi birlikte yürütmeye karar verdik. Ülkemizdeki ekonomik çıkmaz nedeniyle emekçi ve üretici kesimlerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için omuz omuza yeniden birlikte TKP Yeni Güçler saflarında yürümeye karar verdik.”

Editör: TE Bilisim