Çağdaş Türkiye’nin önderi ATATÜRK’ün tüm Türk Ulusun çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, her yıl olduğu gibi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. Yıldönümünde de büyük bir coşku ve umutla kutluyoruz.

Büyük Önder ATATÜRK bu günü Türk Çocuklarına armağan olarak vermek suretiyle, hem Türkiye’nin çağdaşlaşması hedefini gerçekleştirecek olan çocuklarımızı bu yolda cesaretlendirmiş, hem de Egemenliğe sahip çıkmanın her neslin görevi olduğunu, geçmişten geleceğe bütün kuşakların hafızasına nakşetmiştir.

Türk Ulusunun egemenliğinin vücut bulduğu en önemli kurum olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu bu önemli günde, Kıbrıs Türk Halkı olarak egemenliğin geleceğimizin garantisi olduğunun bilinci içinde olarak bu büyük bayramı kutluyoruz.

Demokrat Parti Ulusal Güçler olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın da aynı bilinçle egemenliğimize nesiller boyunca sahip çıkacağını bilerek geleceğe umutla bakıyoruz.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; Büyük Türk Ulusuna, onun ayrılmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk Halkına ve Türk Çocuklarına kutlu olsun.

DEMOKRAT PARTİ ULUSAL GÜÇLER GENEL MERKEZİ

 
Editör: TE Bilisim