Casino İşletmecileri Birliği (CİB) toplumsal sosyal sorumluluğa vermekte olduğu özel önem çerçevesinde, sağlığa, eğitime, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlere olan katkılarını sürdürüyor.

Kültürümüzün gelişip güçlenmesi yönünde kültür – sanat etkinliklerine katkı koyan CİB, bu çerçevede bu yıl yapılan Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin düzenlenmesine maddi katkıda bulundu. Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılmak amacıyla KKTC’ne Türkiye, Rusya, Polonya, Litvanya, Bulgaristan’dan topluluklar gelerek gösteriler sundular. Birlik, yine bu yılın Eylül – Ekim aylarında Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği tarafından gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü sanatcıların sahne aldığı, yerli ve yabancı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’ne de sponsorluk katkısı sağladı.

Tatlısu İlkokuluna Mobilya
Okullara yönelik yardımlarını da ara vermeden sürdüren CİB, Tatlısu İlkokulu’na mobilya ve mefruşat gereksinimi için talep edilen maddi katkıyı sağladı. Hafta başında gerçekeleşen okul ziyaretinde okul müdürü Aşkın Doygunel’e bağış çekini takdim ederken konuşan CİB Başkanı Ünsal Ecesoy, geçen yıl sağlık alanına önemli yatırımlar yaptıklarını bu yıl da eğitime ağırlık verdiklerini, bu çerçevede gelen makul ve mantıklı teklifleri değerlendirerek gerekli yardımları yapmayı sürdüreceklerini bildirdi. Okul müdürü Doygunel de Birlik başkan ve yönetimine veliler ve öğrenciler adına teşekkür ederek okulun anı plaketini takdim etti.




 
Editör: TE Bilisim